BEDRIJF
DIENSTEN
NIEUWS
SERVICE
CONTACT

VISIE

Door het intensieve persoonlijke contact dat met de klant onderhouden wordt, kan er maatwerk geleverd worden. Hierdoor kunnen wij fungeren als stuurmechanisme voor de klant. Er kan direct worden ingesprongen op financiële ontwikkelingen bij de klant. Hierdoor kan voorkomen worden dat men achter de feiten aan loopt.

ExtrAAccountants heeft een "no nonsens filosofie". Wij besteden zo min mogelijk tijd aan het "netwerken" om mogelijke klanten aan te trekken.

Door onze manier van werken blijkt steeds weer dat we klanten aantrekken door middel van mond-tot-mond reclame. De ene klant werft de andere klant en zo hebben al onze klanten op een of andere manier wel een connectie met elkaar. Dit concept is toe te passen op alle mogelijke bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.


Als kantoor zijn wij aangesloten bij Auxilium. Auxilium is dé (branche-)adviesorganisatie in Nederland voor exclusief RA- en AA-kantoren.

Met Auxilium kunnen wij een scala aan specialismen aan onze cliënten aanbieden. Hierdoor kunt u bij ons onder meer terecht op de volgende vakgebieden: accountancy, fiscaal/juridisch, pensioen & zorg, personeel & organisatie, subsidies, marketing & communicatie, bedrijfsoverdracht/fusie & overname, risicomanagement en milieu.

Hierdoor combineren wij de kracht van een klein kantoor (persoonlijk contact, korte lijnen, nakomen van afspraken, uitstekende bereikbaarheid, laagdrempeligheid) met de specialismen die een groot kantoor kan brengen. Een uitstekende combinatie, waarbij onze klant de grote winnaar is.


realisatie: