BEDRIJF
DIENSTEN
NIEUWS
SERVICE
CONTACT

GESCHIEDENIS

In 1986 is het kantoor ontstaan, toen nog onder de naam van de oude eigenaar. Ondanks het feit dat het kantoor onder de vleugels van het NIVRA opereerde, richtte het kantoor zijn pijlen van meet af aan op het midden- en kleinbedrijf. Na begonnen te zijn met een aantal relaties, groeide de klantenkring al snel.

In het jaar 2000 verhuisde het kantoor naar Nijmegen. In eerste instantie vestigde men zich in een noodvoorziening aan de Professor van Weliestraat (oude Mensa-gebouw), maar na enige vertraging kon in juli 2001 het pand op de Kerkenbos 13-31 (Bedrijvenpark Lindenholt) betrokken worden. In mei 2006 verhuisde het kantoor naar de locatie: Kerkenbos 12-36. In maart 2016 verhuisde het kantoor naar de huidige locatie: Industrieweg 41 in Groesbeek.


De huidige eigenaar, Erik Peters, is in 1992 in dienst getreden als assistent accountant. Hij slaagde in december 2002 voor het theoretisch gedeelte van het Examen tot Accountant-Administratieconsulent (AA). Op 7 april 2005 werd het praktijkgedeelte afgerond.

Op 30 mei 2005 werd de volledige eigendom van het kantoor overgedragen aan Erik Peters. Vervolgens werd de naam omgedoopt in ExtrAAccountants. ExtrAAccountants sloot zich tevens aan bij de NOvAA, de toenmalige beroepsorganisatie voor Accountant Administratieconsulenten.

Inmiddels is het kantoor aangesloten bij de NBA, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Dit is de fusieorganisatie waarin de NOvAA en het NIVRA hun krachten hebben gebundeld. Ook is het kantoor aangesloten bij de Nederlandse organisatie van accountants en accountantskantoren (Novak).


realisatie: