Online boekhouden

 

ExtrAAccountants maakt gebruik van de software-lijn van Unit 4 Agresso.

Diverse cliënten van ExtrAAccountants gebruiken de MKB-versie hiervan, met of zonder mogelijkheid tot facturering (Unit 4 Multivers Medium, respectievelijk Unit 4 Multivers Small).

Deze producten zijn ook beschikbaar als onlineversie. Deze versies hebben dezelfde functionaliteit en modulestructuur als de offlineversies. Het enige verschil is dat de complete functionaliteit via het internet benaderd wordt.  


  Dit levert u een aantal voordelen op:

  • Waar u ook bent, u kunt uw administratie 24 uur per dag, 7 dagen per week benaderen. Zolang u maar over een internetverbinding beschikt, hebt u altijd en overal toegang tot uw volledige administratie;
  • U hebt altijd direct en snel inzicht inde laatste stand van zaken;
  • U kunt direct beginnen, zonder aanschafkosten en zonder software te installeren;
  • U werkt altijd met de meest recente versie van de software.

Bekijk hier de folder van Unit 4 Business Software

Via onze website kunt u inloggen in uw online-administratie. Wij kunnen ook inloggen in uw online-administratie. Derhalve kunnen wij uw verwerking controleren, of u kunt de door ons verwerkte administratie inzien voor het verkrijgen van de door u gewenst informatie.

Unit 4 Multivers Online is 100% veilig. De expertise van Unit 4 Agresso op het gebied van gegevensbeveiliging en veilige internetverbindingen staat garant voor optimale bescherming van gegevens en privacy.

Voor het gebruik van de onlineversie betaalt u een vast bedrag per maand. Voor meer informatie of voor het bestellen van de onlineversie kunt u zich wenden tot ExtrAAccountants.

Om uw boekhouding online te kunnen doen gaat u naar MULTIVERS ONLINE

Wilt u Unit 4 Multivers aanschaffen klik dan hier
Heeft u vragen over Unit 4 Multivers klik dan hier